Vianoce budú. Pán Boh zaplať!

16.11.2017 Kristína Nakupovanie Zdielať
Vianoce budú. Pán Boh zaplať!

Netradičný betlehem a každý deň nové príjemné prekvapenia. Aj tak môže vyzerať vianočná kampaň e-shopu MojaLekáreň.sk. Chcete vedieť viac? Čítajte na blogu Vašekupóny.sk.

Týmto mottom sa tento rok predstavila vianočná kampaň internetového obchodu MojaLekáreň.sk. V tak trochu netradičnom betleheme čakajú návštevníkov webu rôzne príjemné prekvapenia. Pod betlehemskými postavičkami na vás každý deň čaká odmena v podobe zľavy, dopravy zadarmo či milého darčeka k nákupu na MojaLekáreň.sk.

Pripravená je aj špeciálna denná s názvom "Pán Boh zaplať!" - pokiaľ ju niekto po kliknutí na postavičku z betlehemu objaví - môže sa radovať - ​​nákup v hodnote 50 € mu bude zaplatený priamo "zhora" :-)

A navyše, raz za čas sa v betleheme objaví aj zlaté prasiatko, ktoré vám prinesie zľavu 4 € pri nákupe nad 40 €. Kedy sa v betleheme objaví? To sa dozviete, ak sledujete MojaLekáreň.sk na Facebooku alebo odoberáte ich newslettere.

Ak si lámete hlavu, čím prekvapiť svojich najbližších – v betleheme nájdete aj tipy na darčeky pre vašich blízkych - potešia ženy, mužov, deti, babičku aj deda. Je už len na vás, či dáte prednosť kozmetike, parfumom, výživovým doplnkom, zdravým potravinám...

Želáme vám šťastnú ruku pri klikaní a krásne prežitie Vianoc v zdraví s tými, ktorých máte radi!