Stále neviete čo kúpite blízkym pod stromček? Týmto určite nič nepokazíte

28.11.2017 Kristína Nakupovanie Zdielať
Stále neviete čo kúpite blízkym pod stromček? Týmto určite nič nepokazíte

O necelý mesiac tu máme Vianoce a to je najvyšší čas poobzerať sa po vhodných vianočných darčekoch. Ak aj vy patríte medzi ľudí, ktorých nebaví behať po obchodoch a vymýšľať darčeky, nezúfajte. Pripravili sme pre Vás zopár tipov, ktoré vás možno inšpirujú a navyše niečo aj ušetríte. Vianoce predsa nemusia zruinovať váš rozpočet.


Pozná to asi každý z nás – každoročná dilema s čím prekvapiť pod vianočným stromčekom je späť. Hoci sa medzi našimi blízkymi určite nájdu aj takí, ktorí nám ochotne spíšu celý zoznam prianí, nemusí to byť vždy také jednoduché. Máme pre vás pripravených zopár tipov, ktoré určite nesklamú. Preto zabudnite na nudné pyžamá či ponožky a zažite neopakovateľné Vianoce aj vďaka týmto darčekom. 
 

Darček pre neho

Chystáte sa obdarovať svoje mužské polovičky? Hoci niektoré z vás v tom majú jasno, mnohé z nás len bezradne tápajú v tme. Nezúfajte, inšpirovať sa napríklad môžete aj jeho koníčkami.


Športovec

Je váš manžel, priateľ, otec či brat vášnivý futbalový fanúšik, miluje hokej, tenis alebo trávi hodiny v posilňovni? O to lepšie! Možností máte neúrekom, vyberať môžete oblečenie, batohy, výživové doplnky a ešte oveľa viac. Kreativite sa samozrejme medze nekladú, veľmi populárne sú napríklad aj zážitkové darčeky. Doprajte mu nezabudnuteľný vyhliadkový let balónom či jazdu v luxusnom športiaku. 

 

myprotein.sk vašekupóny.sk

Náš tip: V e-shope Myprotein.sk teraz nájdete aj napríklad tento proteín za bezkonkurenčne nízke ceny. 


Knihy, hudba či dobrý film?

Ak aj váš partner patrí medzi vášnivých knihomoľov, siahnuť môžete aj po kvalitnej knižke. Vyberajte si zo širokej ponuky zliav na knihy napríklad detektívky alebo obľubuje radšej historické knihy či poéziu? Nikdy nič nepokazíte ani CD obľúbeného speváka alebo dobrým filmom na DVD.

vašekupóny.sk

Náš tip: Milovníkov severského krimi nesklame ani novotina od Jo Nesba.

 

Elegán

Medzi darčeky, ktorými určite nič nepokazíte nepochybne patrí aj oblečenie, pánske módne doplnky, šperky ako elegantné hodinky či manžetové gombíky, ale veľmi obľúbeným darčekom je aj kozmetika a parfumy. Aj muži sa predsa radi starajú o svoj vzhľad. 

notino parfumy vašekupony.sk

Náš tip: Pre výhodejší nákup parfémov kliknite na portál Vaše kupóny a možno niečo aj ušetríte. Na stránke nájdete atraktívny Zľavový adventný kalendár, kde na Vás čaká každý deň nová zľava. To už sa oplatí, no nie?


Večné deti

Určite sa medzi mužmi nájdu aj takí, ktorých by potešila aj obyčajná detská hračka. Napríklad taká obrovská stavebnica Lega či auto na diaľkové ovládanie môže byť tiež nevysloveným želaním aj vašej polovičky.

alltoys lego vašekupóny.sk

Náš tip: A čo tak navštíviť AllToys.sk, kde určite nájdete aj takéto stavebnice za tie najlepšie ceny!
 

Darček pre ňu

Možno sa vám zdá, že Vianoce sú ešte ďaleko, no zdanie tak trošku klame. Ak hľadáte vhodný darček pre vašu priateľku, manželku, sestru či mamu ste na správnej adrese. Koniec koncov, nie je to pekný pocit, keď vidíte v očiach obdarovanej úprimnú radosť? 

 

V každej z nás sa ukrýva straka

Hovorí sa, že každá žena je straka. Navštívte internetový e-shop a nakúpte z pohodlia vášho domova tie najkrajšie šperky pre vašu milovanú. Náušničky, prstene, retiazka, náramok či hodinky, záleží len na vás. 

timestore hodinky vašekupóny.sk

Náš tip: Na stránke Timestore.sk teraz natrafíte aj na tieto zlaté a strieborné dámske hodinky za skvelé ceny. Navštívte internetové klenotníctvo a vyberajte si z bohatej ponuky už dnes. Ak chcete ušetriť, neváhajte a mrknite aj na náš zľavový adventný kalendár, nejaká zľava sa tam určite nájde :).
 

Spodná bielizeň

Azda každá žena miluje pohodlné a zároveň sexy spodné prádlo. Prekvapte ju a darujte jej kvalitnú spodnú bielizeň a zabijete dve muchy jednou ranou.

cellbes spodná belizeň vašekupóny.sk

Náš tip: Naríklad stránke Cellbes.sk natrafíte aj na túto krásnu spodnú bielizeň. Navštívte e-shop a presvedčte sa o tom na vlastné oči.

Krásna vôňa nikdy nesklame

Ideálnym darčekom sa zdá byť aj vhodne zvolena vôňa či iná kozmetika. Navštívte obľúbenú parfumériu a doprajte svojej polovičke voňavý darček.

notino sk vašekupóny.sk

Náš tip: Skočte si do internetovej parfumérie Notino a vyberte ten naj parfum pre vašu drahú.

 

Kabelkou nikdy nič nepokazíte

A čo tak potešiť vašu polovičku kvalitnou kabelkou? Tým určite nič nepokazíte, veď napokon - jedna nikdy nestačí. Kvôli nákupom teraz navyše ani nemusíte nikam chodiť, všetko môžete totiž kúpiť online. 

answear kabelky vašekupóny.sk

Náš tip: V e-shope Answear napríklad teraz natrafíte aj na tieto krásne kabelky.