Návrat do školy nemusí byť vždy tragédia pre rodinný rozpočet: 3 tipy, ako ušetriť pri nákupe školských pomôcok

25.08.2017 Kristína Nakupovanie Zdielať
Návrat do školy nemusí byť vždy tragédia pre rodinný rozpočet: 3 tipy, ako ušetriť pri nákupe školských pomôcok

Chcete pri nákupe školských pomôcok čo najviac ušetriť? Pozrite si ponuku zľavových kupónov na stránke Vašekupóny.sk!

Začiatok školského roka často nedá spať najmä tým, ktorí už zo školských lavíc dávno vyrástli. Povedzme si to narovinu. Mať doma školáka dnes vôbec nie je lacná záležitosť. A keďže september už pomaly klope na dvere, poďme si ukázať, že sa to dá aj bezbolestne a dokonca zopár koruniek aj ušetríte.

 

Od zošitov až po nový notebook

Nájdu sa aj takí rodičia, ktorí majú pre svoje školopovinné deti už všetko potrebné nakúpené, väčšina z nás to ešte len čaká.  Nákupný zoznám je dlhý, peračníky, zošity, učebnice, výkresy, vodové farby, voskovky, plastelína, farebné ceruzky, školské tašky alebo ruksaky, prezuvky, hygienické vrecúška, ale napríklad aj taký úbor na telesnú alebo dokonca notebook. Kde však začať? 

Vašekupóny.sk zľavy školské potreby

1. Kľúčom k úspechu je zoznam

Ak má škola k dispozícii zoznam školských potrieb, držte sa ho. Tento užitočný „sprievodca“ bude šetriť nielen váš čas, ale aj peniaze. Navedie Vás na nákup toho najdôležitejšieho a pomôže vám vyhnúť sa nákupu vecí, ktoré nepotrebujete. Nechcete predsa zbytočne zaťažovať už tak dosť ťažkú školskú tašku vášho syna alebo dcéry, ani rodinný rozpočet.

 

2. Pomôžu aj zľavové kupóny

Ak ste práve podľahli panike a chystáte sa rozbehnúť do najbližšieho nákupného centra či papiernictva, tak sa zastavte. Pre výhodný nákup už totiž nemusíte nikam chodiť. Nájdite si čas a navštívte stránku Vašekupóny.sk, kde práve teraz prebieha špeciálna kampaň Škola volá. Nájdete tu aktuálnu ponuku zľavových kupónov na nákupy školských potrieb pre najmenších školákov, praktické vybavenie pre stredoškolákov a vysokoškolákov od notebookov, smartfónov po nábytok do študentských izieb, kníh a v neposlednom rade aj módy.  Veď každé dieťa či už teenager, vysokoškolák alebo prváčik, ktorého čaká jeho prvý deň v škole, chce zanechať čo najlepší dojem v novej košeli, šatách či mikine alebo značkovej obuvi.  Začnite využívať zľavové kupóny a nákupy vám už viac nebudú robiť na čele vrásky.  Môžete tak ušetriť až desiatky eur. To už sa oplatí, však?

Jednou z najdrahších položiek je jednoznačne aj školská taška alebo ruksak. Kvalitný školský batoh bežne stojí aj 100 €. Využite - 50% zľavy a nakupujte výhodnejšie. Máte doma vysokoškoláka a potrebuje nový notebook? Využite zľavový kód -10 % v hej.sk. Je to také jednoduché, na portáli vašekupóny.sk  nájdete viac ako 450 e-shopov a tisícky zľavových kupónov.

 

3. Na záver ponúkame zopár trikov, ktoré Vás pri nakupovaní udržia na uzde :

- Stanovte si rozpočet, ktorý neprekročíte

- Nakupujte s rozumom

- Spíšte si zoznam

- Využívajte akcie, zľavy alebo klubové karty

- Nakupujte školské súpravy, je to lacnejšie, ako keby ste veci kupovali osobitne