Nakupujte vitamíny a lieky na Mojalekáreň.sk a ušetríte

16.02.2018 Kristína Nakupovanie Zdielať
Nakupujte vitamíny a lieky na Mojalekáreň.sk a ušetríte

Nakupovanie cez internet je skvelý spôsob ako získať lieky bez receptu rýchlo, pohodlne a navyše aj cenovo výhodne. Vyskúšali ste už nákupy na Mojalekáreň.sk?

 

Pozná to azda každý. Len čo ráno otvoríte oči, už viete, že niečo nie je v poriadku. Bolí vás hlava, škriabe v krku, skrátka niečo na vás lezie. Čo robiť, ak zrovna nedisponujete dokonale zásobenou lekárničkou a vyliezť z postele je nad vaše sily? Aj pre takéto prípady je tu Mojalekáreň.sk, kde zakúpite voľne predajné lieky, vitamíny či výživové doplnky a výborným benefitom je aj odborná poradňa. 


Prečo si vybrať Mojalekáreň?

Žijeme v dobre, kedy cez internet nakupujeme takmer čokoľvek. Do virtuálnych nákupných košíkov veselo vhadzujeme oblečenie, nábytok či potraviny, tak prečo by mali byť práve lieky výnimkou.  Poznáte e-shop Mojalekáreň.sk? Obľúbený internetový obchod s liekmi Moja lekáreň vznikol v roku 2002 a za tie roky si vybudoval pomerne slušnú pozíciu na našom trhu. Napokon, svedčí o tom aj počet odberných miest, ktorých je aktuálne na Slovensku niečo vyše 150.

Veľkým plusom internetovej lekárne je nepochybne aj jej prehľadnosť. Portál Mojalekáreň sk je rozdelený do jednotlivých kategórií, vďaka čomu sa okamžite zorientujete a vaše nákupy sa stanú ešte pohodlnejšími. Z bohatej ponuky si môžete vyberať voľnopredajné lieky na nachladnutie, bolesť, kožné problémy, močové cesty, trávenie a zažívanie, homeopatiká, ďalej doplnky stravy ako vitamíny či minerály na posilnenie imunity, kĺby, kosti, močové ústrojenstvo, detoxikáciu, pohlavné orgány či dokonca na chudnutie. 

mojalekarna.sk vasekupony.sk

Okrem toho tu nájdete aj kategórie ako  Krása a osobná hygiena, Deti a mamičky, Výživa a chudnutie či dokonca Domácnosť, upratovanie a maznáčikovia, v ktorých nájdete množstvo zaujímavých produktov ako detské plienky, plienky na plávanie, krémy, oleje, detské mydlá, zásypy, svoje miesto tu má aj detská výživa - mlieka, kaše, príkrmy či presnidávky, bezlepkové a BIO potraviny, športová výživa, spaľovače tukov, sacharidy, gainery, proteíny či keratín a na´jdete tu dokonca aj domáce elektro, prostriedky na upratovanie, pracie prostriedky či chovateľské potreby. 


Skvelé zľavy aj doprava zadarmo 

Nákupy v Moja lekáreň navyše so sebou prinášajú aj mnoho výhod. Jednou z nich je bez debaty aj doprava či platba. Pre svoj balíček si môžete buď skočiť na jedno zo 150 výdajných miest alebo si môžete zvoliť pohodlnejšiu cestu, a síce  nechať si ho doviezť kuriérom priamo ku vašim dverám.

Zásielku vám dopravca doručí podľa dohody priamo do rúk v čase od 9:00-16:00 h.

 Balíček k vám dorazí hneď nasledujúci deň po jeho odoslaní zo skladu 

 Polohu vašej zásielky môžete sledovať

 Všetky zásielky sú poistené

Pri nákupe tiež neváhajte využiť zvýhodnený spôsob platby. Čo to znamená? V prípade, že si za spôsob platby zvolíte okamžitú platbu online, platobnú kartu alebo bankový prevod,  Mojalekáreň vám doručí balíček len za 1 euro, pri nákupe nad 30 eur je dokonca doprava zadarmo. Ušetriť však môžete aj inými spôsobmi. Na stránke kupónového webu Vašekupóny.sk môžete nájsť aktuálne zľavy alebo tiež zľavový kód či kupón, vďaka ktorým sa stanú nákupy na Mojalekáreň ešte o niečo výhodnejšie.​ 

Nie ste si istým správnym výberov vitamínov? Odpoveďou vám môže byť práve už spomínaná Odborná poradňa, kde vám každý deň v čase od 8:00 - 22:00 hod. zodpovie tím špecialistov na otázky k voľbe liekov, dávkovaniu či možným kontraindikáciám.