Nakupujte na Pilulka a peniaze vám vrátia späť

08.12.2017 Kristína Nakupovanie Zdielať
Nakupujte na Pilulka a peniaze vám vrátia späť

Škriabanie v krku, bolesť hlavy či nádcha patria medzi prvé príznaky chrípky. Viete ako s ňou zatočiť bez toho, aby ste museli vystrčiť nos z domu? Nie? Tak čítajte blog a dozviete sa viac.

 

Máme tu zimu a s ňou aj neslávne známe chrípkové obdobie. Asi všetci poznáme tie rána, kedy nedokážeme vstať z postele, nieto ešte výjsť z domu. V prípade, že aj vaša domáca lekárnička zíva prázdnotou, máme tu pre vás jednoduché riešenie, vďaka ktorému niečo aj ušetríte. Skúšali ste už niekedy objednávať lieky online? 
 

Prečo práve Pilulka?

Všemocným liekom na vaše zdravotné problémy môže byť práve internetová lekáreň, poznáte e-shop Pilulka.sk? Na Slovensku pôsobí už takmer päť rokov a odvtedy sa teší veľkej popularite. Funguje ako klasická lekáreň, nájdete v nej nespočetné množstvo voľnopredajných liekov, doplnky stravy, vitamíny a minerály, čaje, potraviny, ale aj kozmetiku, drogériu či dokonca zdravotnícke pomôcky. Tovar si môžete vyberať  na základe kategórií, do ktorých je rozdelený, ale môžete využiť aj praktický vyhladávač, kde zadáte buď názov produktu, alebo ťažkosť, ktorá vám robí problémy. Je to rýchle a jednoduché!

Vďaka Pilulke môžete dokonca aj ušetriť! Za každý nákup  zíkate peniaze späť v podobe kreditu, ktorý môžete využiť   pri ďalšom nákupe. Čo musíte pre to urobiť?  Stačí sa  zaregistrovať do Bonus Klubu a každý váš nákup sa stane  ešte výhodnejší. Napríklad za prvý vložený príspevok na  webe v komentároch získate automaticky prvých 100  kreditov ( 100 kreditov = 1 euro). Pri každom produkte ja   napísané, koľko kreditov zaň obdržíte.

pilulka vašekupóny.sk



Náš tip:

 Ušetriť však môžete aj ďalším spôsobom. Využite skvelý   zľavový kód alebo kupón Pilulka a ďalšia zľava je na   svete.  Ušetriť tak môžete aj niekoľko eur, čo sa predsa   vždy hodí, no nie?  Zľavové kupóny nájdete napríklad aj   na  kupónovom webe Vašekupóny.sk.



 

 

 


Doručenie až ku vašim dverám
 

Máte malé deti, ktoré nemôžete nechať samé doma, prípadne ste chorý, imobilný alebo len nemáte čas nazvyš? Využite služby expresného kuriéra a vaša objednávka bude najneskôr do 240 minút u vás doma. Osloviť vás môže aj služba s názvom Odborná pomoc, kde vám hravo poradia s výberom vhodného produktu. Kontaktovať ich môžete buď mailom, alebo telefonicky. Vypočujte si názor kvalifikovaných odborníkov a netápajte v tme. 

Tovar si môžete nechať doručiť aj klasickým spôsobom - Slovenskou poštou alebo prepravnou spoločnosťou GLS. Na výber máte aj osobný odber v Zásielkovni, po celej republike ich je vyše 200, takže určite natrafíte aj na tú, ktorá je vo vašom okolí.

pilulka.sk mapa výdajné miesta vašekupóny.sk

Jednou z ďalších výhod je aj Doprava zadarmo! Objednávajte si vaše obľúbené produkty z pohodlia domova a nemiňte na dopravu ani cent. Doprava zdarma platí na všetky objednávky, ktorých suma prekročila 9,90 eur. Nakupovať na Pilulke je hračka, raz vyskúšate a už nebudete chcieť prestať.