Máj, lásky čas – čo všetko o ňom vieš?

Muž a žena sú na pikniku.

Po februári sa s láskou spája ešte máj. No nielen s tou k partnerovi, ale aj mame či prírode. Otestuj sa v našom májovom kvíze a zisti, ako tento mesiac poznáš.

Čo ti napadne, keď sa povie máj? Mnohí zrejme okamžite pomyslia na obľúbený zvyk, ktorým je prvomájový bozk. Už ľudia pred niekoľkými desiatkami rokov verili, že bozk pod rozkvitnutým stromom má na 1. mája zvláštnu moc a zaručí, že láska medzi partnermi vydrží večne. Veď prívlastok „lásky čas“ nemá máj len tak. Si nezadaná? Nezúfaj, práve máj je vraj ideálnym mesiacom na lásku a začiatok nového vzťahu. Chceš potešiť samú seba? Urobiť tak môžeš napríklad novými šatami z Answear, sukňami z Factcool alebo si môžeš kúpiť vždy IN Mohito blúzky. Prípadne sa obdaruj kvalitným parfumom.

Ďalej ti pravdepodobne napadlo stavanie mája. Tejto tradícii sú dodnes verní predovšetkým v obciach, no výnimkou už nie sú ani niektoré mestá. No dôvodov na oslavu je viac. V máji totiž oslavujeme viaceré významné sviatky, napríklad Deň matiek. Mimochodom, ešte nemáš kúpený darček a hľadáš inšpiráciu? Prečítaj si náš článok s tipmi na darčeky na Deň matiek 2024. Naším bonusovým tipom je overené sladké, no tento raz v podobe prémiovej čokolády v originálnom prevedení či dokonca s personalizáciou. Presne také produkty totiž nájdeš v e-shope Chocolissimo.

No a pre tento mesiac je charakteristické aj prebúdzanie prírody, naplno sa rozbieha záhradkárska sezóna a na oblohe je čoraz viac slnečných lúčov po dovtedy premenlivom počasí. Niet sa preto čomu čudovať, že pre veľkú skupinu ľudí je máj jedným z najkrajších mesiacov v roku. Všetko potrebné na spomínané záhradkárčenie nájdeš v e-shope Kinekus, od pracovného náradia až po samotné semienka rôznych plodín. Chceš záhradu využiť aj na relax? Terasa a kvalitný záhradný nábytok ti v nej nesmú chýbať.

A teraz už poďme na samotný kvíz, v ktorom otestuješ svoje poznatky o máji a jeho tradíciách.

Rozmýšľaš, ako pri online nákupoch ušetriť peniaze? Máme pre teba riešenie – stiahni si Rozšírenie KUPLIO a nakupovanie za nižšie ceny už nebude len snom.

Rozšírenie KUPLIO od Vasekupony.sk