Chcete nakúpiť lacnejšie? Pomôže Šťastná hodinka aj mega výpredaj

08.11.2017 Kristína Nakupovanie Zdielať
Chcete nakúpiť lacnejšie? Pomôže Šťastná hodinka aj mega výpredaj

Hľadáš kvalitné elektro no nechceš utratiť hotový majland? V Okay to nie je žiaden problém. Stačí len byť v správny čas na správnom mieste. Čítajte na Vašekupóny.sk a dozviete sa viac.


Zhodneme sa na tom všetci, nákup elektroniky nepatrí medzi zrovna tie najlacnejšie. Okay to vie, a preto si pre Vás pripravil hneď niekoľko špeciálnych akcií, vďaka ktorým určite ušetríte! O čo ide? Čítajte ďalej a dozviete sa viac!


Nákupy, ktoré nesklamú

Aj vy ste milovníkom výhodných nákupov? Tak potom určite skočte do Okay.sk a vybetajte ostošesť. V Okay totiž práve teraz prebiehajú skvelé zľavové akcie, ktoré si rozhodne nemôžete nechať ujsť. Záleží len od toho, čo hľadáte. Poďme na to, ale pekne postupne. 
 

- Šťastná hodinka

Šťastná hodinka je akcia, ktorú si rozhodne nemôžete nechať ujsť. Ako už jej názov napovedá, ide o časovo obmedzenú akciu, vďaka ktorej si môžete vybrané produkty zakúpiť za tie najlepšie ceny. Pozor! Vybraný tovar je limitovaný nielen časom, ale aj počtom jej produktov. Momentálne je v ponuke Kamera SJCAM.

Okay sk šťastná hodinka Vašekupóny.sk


Nechcete prísť o žiadnu špeciálnu akciu?  Máme na to jednoduché riešenie! Vyplňte do kolónky  mailovú adresu a nechajte si zasielať všetky aktuálne ponuky priamo na mail. 
 

Okay.sk šťastná hodinka vašekupóny.sk



- Výpredaj rozbaleného elektra

Výhodné nákupy v Okay vám nepochybne zaručí aj výpredaj, kde nájdete mega zľavy až do - 80%. Zľavy platia na rozbalené elektro, podľa vlastného výberu. Akcia platí od 8. do 19. novembra alebo do vypredania zásob. Ponuka je naozaj bohatá a vyberať si môžete s nasledujúcich kategóríi.

Okay sk výpredaj vašekupóny.sk