Ako nosiť pánsku ľadvinku a vyzerať štýlovo? Pozrite si 5 tipov pre mužov!

chlapec-skateboard-ladvinka

V posledných rokoch sme boli svedkami oživenia starých trendov v snahe znovu prežiť staré dobré časy. To uvoľnilo cestu tomu, aby sa ľadvinka alias ikonický kúsok našich rodičov, konečne vrátil na scénu.

Nastal tak čas prehltnúť svoju hrdosť a zistiť, ako nosiť pánsku ľadvinku. Koniec koncov, s touto taškou je spojený určitý pocit sentimentalizmu, takže nie je ťažké pochopiť, prečo sa tento trend vrátil do módy.


Čo je to ľadvinka?


Pánska ľadvinka (angl. „fanny pack" alebo „waist pack") je druh tašky, ktorý sa nosí okolo pása a slúži na uchovávanie drobných vecí, ako napríklad mobilný telefón, peňaženka, či kľúče. Môže byť vyrobená z rôznych materiálov, vrátane kože, textilu, nylonu alebo dokonca plastu, a na trhu ju dnes môžete nájsť vo viacerých veľkostiach a farbách.

Ľadvinky boli populárne v 80. a 90. rokoch minulého storočia, no v poslednej dobe sa opäť stávajú žiadaným módnym doplnkom.

Pánska ľadvinka je praktická
, pretože uľahčuje uchovanie vecí, ktoré by ste inak mali hodené v taške, v batohu alebo vo vreckách, čím znižuje riziko ich straty alebo krádeže, no tiež vám umožňuje vaše veci v prípade potreby rýchlejšie nájsť. Ďalšou výhodou je, že uľahčuje pohyb, napríklad pri behaní, turistike alebo na koncertoch, kde chcete mať vaše ruky voľné.
 

chlapci-skateboardy-ladvinka


Okrem praktických funkcií sa však ľadvinky stali aj módnym doplnkom, ktorý môže byť kombinovaný s rôznymi druhmi oblečenia. Mnohé značky vyrábajú rôzne modely ľadviniek, ktoré sa líšia veľkosťou, farbou a materiálom, čím sa stali populárnym doplnkom pre rôzne príležitosti a štýly. Však, pozrite si ponuku pánskych tašiek na MODIVO a uvidíte sami.

Ako nosiť pánsku ľadvinku?


Pánska ľadvinka je veľmi praktický a všestranný kúsok, ktorý môže byť skvelým doplnkom akéhokoľvek outfitu a pomôže vám vyzerať štýlovo za každých okolností. Tu je niekoľko tipov, ako ju môžete nosiť.
 

1

Zvoľte správnu veľkosť  Dôležité je vybrať si správnu veľkosť, aby vám ľadvinka dobre sedela. Musí byť dostatočne veľká na to, aby sa do nej zmestili veci, ktoré chcete nosiť, ale zároveň by nemala byť príliš veľká, pretože v tom prípade bude nepraktická.

2

Kombinujte ju s oblečením v rovnakom štýle – Pánska ľadvinka môže byť skvelým doplnkom k denimovým nohaviciam a košeli alebo k vojenským bundám a tričkám. Dôležité je, aby ste si vždy vybrali oblečenie v rovnakom štýle a aby ste vytvorili dokonalý celok.

3

Noste ju cez rameno – Ak hľadáte štýlový spôsob, ako nosiť ľadvinku, prehoďte si ju cez rameno. Tento spôsob umožňuje zdôrazniť ľadvinku a vytvoriť tak zaujímavý vizuálny prvok.

4

Vrstvite – Pánska ľadvinka môže byť skvelým doplnkom, ktorý dokáže pridať do outfitu aj trochu textúry. Skúste ju kombinovať s ďalšími vrstvami oblečenia, ako sú svetre alebo kožené bundy.

5

Zvoľte správnu farebnú kombináciu – Ak chcete svojej ľadvinke pridať trochu farby, skúste si vybrať farebnú kombináciu, ktorá sa hodí k vašej osobnosti a štýlu. Môžete sa rozhodnúť pre jednofarebnú ľadvinku alebo si vybrať model s farebnými detailmi. Vhodné je tiež držať sa jednoduchosti. Všetko záleží na tom, aký štýl preferujete. Ak sa vám páči minimalistický štýl, môžete si vybrať jednofarebnú ľadvinku a kombinovať ju s klasickým tričkom a džínsami. Tento spôsob vám umožní vyzerať štýlovo aj bez ďalších zbytočností.

muz-motorka-taska-klobuk



Sponzorovaný obsah