5 spôsobov ako dodať vášmu domovu šmrnc

17.10.2017 Kristína Bývanie Zdielať
5 spôsobov ako dodať vášmu domovu šmrnc

Nudí vás vaša opozeraná obývačka či spálňa a nemáte na novú? Žiaden problém, prinášame vám zopár trikov, vďaka ktorým dodáte vášmu domovu stratenú iskru. Veď napokon, z každého príbytku sa dá vykúzliť miesto, kam sa radi vraciate.


Chcete vytvoriť pre svoju rodinu útulný domov, no pri pohľade na vašu starú obývačku sa vám ježia všetky chlpy?  Tak potom prišiel čas na zmenu. Vyčarujte si zo svojho domova oázu pokoja a harmónie lacno a jednoducho. Ale poďme na to pekne poporiadku. 
 

Za málo peňazí veľa muziky

Túžite po zmene? Tak potom začnite od vášho príbytku. Vďaka týmto jednoduchým trikom dostane váš interér nový "look". Koniec koncov, domov nie sú len štyri steny a nábytok. Možností je hneď niekoľko, nechajte sa inšpirovať.

1. Malé drobnosti, ktoré dotvárajú domov. Správne, reč je o rôznych dekoráciách. Sú to práve bytové doplnky, ktoré dodávajú príbytku osobitú atmosféru a čo to napovedia aj o jeho obyvateľoch. Drevo, sklo, kov či korok, záleží len od vašich preferencií. Kým drevo a korok prinesú do vášho pribytku kus prírody, kovové prvky mu vdýchnu  šmrnc, a ak túžite po jemnosti a elegancii, rozhodne siahnite po jemných strieborných prvkoch a skle.

Zľavový kód bellarose adventný veniec Vašekupóny.sk

Tip od nás:   Viete si predstaviť Vianoce bez adventného venca? Ani my nie :). V prípade, že Vás oslovil práve tento, navštívte eshop Bella Rose, a napríklad aj táto vkusná škandinávska dekorácia môže byť vaša teraz s 20% zľavou.

2.  Dôležitú úlohu pri zostavovaní interiéru zohrávajú aj samotné steny. Tapety už dávno nie sú len prežitkom, dalo by sa dokonca povedať, že patria k najdostupnejším spôsobom, akým si môžete skrášliť interiér. V ponuke nájdete množstvo farieb, vzrov i materiálov. a veľmi populárne sú napríklad aj fototaety. Vhodné sú do predsiene, obývačky, detskej izby či kuchyne. Navyše sú cenovo dostupné a aj pomerne ľahko aplikovateľné. Šikovné ruky ich aplikujú za pár minút. 

4home zľavový kupón  nálepky na stenu Vašekupóny.sk

Tip od nás:    V eshope 4home teraz zakúpite napríklad aj takéto skvelé samolepiace nálepky na stenu s motívom Mapy sveta z písmen so  7% zľavou.

Máte pocit, že vaša obývačka, alebo ktorákoľvek iná miestnosť, je príliš tmavá? Vpustite do       nej viac svetla. Nie, nemusíte kvôli tomu búrať priestor na ďalšie okno. Stačí sa pohrať s farbami   a výsledok bude viac než uspokojivý. Skúste  zvoliť svetlejšie farby   stien, biela farba totiž opticky zväčšuje. Týmto spôsobom dokonale presvetlíte priestor, ktorý  bude navyše vyzerať  oveľa priestrannejšie. Miestnosť dokážete opticky zväčšiť a prehĺbiť aj pomocou zrkladla. 

3. Pri svetlách ešte chvíľku zostaneme. Vedeli ste, že práve svietidlá, resp. svetlá  dotvárajú celkovú atmosféru priestoru? Nebojte sa experimentovať, využívajte rôzne dekoratívne osvetlenia, LED lampy, prúžky a ešte oveľa viac. Napríklad také lampy s tienidlom dodajú priestoru teplo. Osvetliť pritom môžete aj obľúbený obraz či vázu. 

Vypredaj nábytku Mobelix Svietidlá Vašekupóny.sk

Tip od nás:    Hitom tejto sezóny sú rozhodne aj lampy s kovovou konštrukciou.  Navštívte e-shop Möbelix, vyberte si z množstva bohatej ponuky a nezabudnite pri nákupe zadať zľavový kód, vďaka ktorému získate 15% zľavu.

 

4. Obľúbeným bytovým doplnkom sú nepochybne aj textílie ako rôzne dekoračné vankúše, prikrývky alebo koberce. Teplá deka nás počas chladných večerov nielen zahreje, ale ak vyberiete správny odtieň a materiál, dokáže vizuálne zútulniť každý priestor. 

Blancheporte zľavy na deky Vašekupóny.sk

Tip od nás:   Vyzerá pekne a zahreje. Navštívte e-shop Blancheporte a zakúpre si napríklad aj tieto vkusné deky za 35% zľavu.

5. Výber správnych dekorácii dokáže zázraky. Jedným takým malým zázrakom sú nepochybne aj sviečky. Výhodou je ich dostupnosť, veľký výber a v neposlednom rade aj cena. Navyše si vďaka ich vôni môžete dopriať skvelú aromaterapiu, napríklad aj po náročnom dni  vpráci. Výhodou je aj to, že touto dekoráciou nikdy nič nepokazíte. Nájde sa niekto, kto nemá doma aspoň jenu sviečku?

Vivre zľavy na dekorácie Vašekupóny.sk

Tip od nás:   V eshope Vivre si môžete zakúpiť aj tieto pekné sviečky. Nájdete tu až 40 % zľavy.

Pokiaľ chcete, aby vaše nákupy boli čo najvýhodnejšie, rozhodne sa neorientujte len na kamenné obchody. Internet je mocný čarodej a nie je tajomstvom, že vďaka nákupom online dokáže ušetriť aj desiatky eur. Mnohé e-shopy navyše ponúkajú skvelé zľavy v podobe zľavových kódov alebo dopravy zdarma, a to už sa vyplatí, no nie?